A czy Ty Zygmuncie witasz przyjezdnych pod Centralną sprzedając pończochy i inne ekskluzywne odzienie ?

O stadionie już się wypowiadałem. Jeśli Cię to interesuje, sprawdź w poprzednich postach. To nic trudnego, nawet Ty powinieneś dać radę
Cytat:
|
Jakie znowu walterowskie media. Mecz na żywo transmitowały Orange Sport, Canal+ i TVP. Trzy stacje, z czego jedna publiczna, mecz był reklamowany jako hit rundy, a kamera była skierowana centralnie na tą trybunę. Nie ściemniaj, że to walterowskie media rozdmuchały, bo dobrze wiedzieliście co robicie. Jakoś swoją normalną oprawę zaprezentowaliście tam gdzie siedzi młyn, czyli za bramką, ale antyoprawę walnęliście centralnie, do głównej kamery.
|
Super temat wisiał na onecie przez bodajże 2 dni. Potem do zbiorowego lamentu dołączył Leszek z Iławy, co pozwoliło jeszcze troszkę podbić popularność owej sektorówki. Cóż, po "bąkowej masakrze sokiem pomidorowym" kolejny powód, by wbić szpileczki w tego złego Lecha
Napisałeś, że miliony (normalnych) Polaków bankowo odczytały panoramę "jednoznacznie". Skąd to wiesz ? Jakiś sondaż, czy po prostu tak palnąłeś bez zastanowienia ? Z ciekawości sprawdź forum Legii, 1/3 jest oburzona (a jakże), 1/3 ma to w dupie, bo koniec końców zripostowali naszą oprawę a pozostali po prostu przyjęli do wiadomości fakt, że rywale nieco zmienili ich najlepszą flagę sektorową. Proste.
Nie wiem jak bardzo interesujesz się sceną kibicowską, ale przypomnę tylko 2 sektorówki Legii z podobizną znanego wszystkim dyrygenta chóru chłopięcego Polskie Słowiki Wojciecha Krollopa, które miałem okazję zobaczyć w Poznaniu. Założę się, że większość kibicowskiej Polski przyjęła to jako humorystyczny sposób dokopania wrogiej drużynie. I tak właśnie powinno się na to patrzeć. Sam przyznałem, że był to niezły pomysł. Na pedofila poznańskiego, odpowiedzieliśmy warszawskim - niejakim Andrzejem Samsonem.
Jakoś nikt wtedy nie krzyczał "dlaczego śmiejecie się z tragedii tych biednych dzieciaków i ich rodziców" itd. Dlaczego ?
p.s. Co do akcji rzucania zimnych ogni. Przyznam szczerze, że było mi strasznie głupio po tym zdarzeniu i na pewno nic nie jest w stanie wytłumaczyć tej idiotycznej akcji, ale pisanie wszędzie "sektor rodzinny" jest nieco naciągane. Każdy kto gościł na stadionie Wisły wie, kto przychodzi na "sektor rodzinny" aby przyjrzeć się kibicom gości. Dodatkowo pozostałe osoby na sektorze prezentowały poziom zbliżony do filmików, które wkleiliście. Ale jak wspomniałem wcześniej, rzucania zimnymi ogniami nie pochwalam.