Wyświetl pojedynczy post
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2008, 23:00
Borinho napisał(a):Wyświetl post
. Pewnego dnia będzie tak że będziemy grać ważny mecz który będzie decydował o awansie do kolejnej rundy pucharów bądź nawet mistrzostwie i Mariusz puści babola !!!! , tak być nie może . Musimy wyciągnąć wnioski bo chyba nie chcemy drugi raz wspominać Huguesa z meczu La

Jak tak napisales to mi sie od razu Iraklis przypomnial. Ehh cala masa baboli mi sie przypomina. Ja nie rozumiem niektorych z Was "cicho sza, Pawelek jest super, nie krytykowac". A dlaczego nie ? To fajny gosc, ale cienki bramkarz i taka jest prawda. Niech sie cieszy ze pogral w Wisle ile pogral, zarobil kasy i koniec. On tu sie nigdy nie powinien znalesc. Nie te umiejetnosci i nie jest to obrazanie - jest to szczera prawda.Swoja droga jakas czarna dziura bramkarska jest w u nas. Za cale 25 lat mojego kibicowania no raptem 2 dobrych bramkarzy widzialem u nas - Bobrowicza i Dolhe i obydwaj sie zeszmacili. Jakis urok czy co ? Kto pamieta dawne czasy - gdybysmy mieli w skladzie Bobrowicza - to przejscie TT byloby pewne. I to jest rola dobrego bramkarza 1) ma nie puszczac szmat, 2) ma bronic wszystko to co powinien, 3) raz na jakis czas obronic to czego teoretycznie nie powinien. Takiego bramkarza powinnismy szukac. Z polskiej ligi nlezaloby sie temu Stachowiakowi przygladnac.
Odpowiedz cytując