Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2008, 22:19
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
A babci najlepiej pokazać sektorówkę z właściwą panoramą Warszawy + krótki wykład o kibicowskich stosunkach między Legią, a Lechem.
Jako osoba starsza (a co za tym idzie doświadczona życiowo i inteligentna) ma większe szanse na zrozumienie przekazu niż banda frustratów na kilku ogólnopolskich forach
Kiedy zaczęliście rozwijać tą sektorówkę, to od razu wiedziałem do czego będzie się odnosić, ale nawet przez chwilę nie pomyślałem, że w ten sposób. Kiedy zobaczyłem całość skojarzenie było tylko jedno i jestem pewien, że miliony Polaków widząc waszą antyoprawę miało takie samo skojarzenie. Nie ma znaczenia, czy było to nawiązanie do sektorówki Legii, czy nie. Dla normalnego Polaka obraz zburzonej Warszawy kojarzy się jednoznacznie, nie ważne, czy jest z Tatr, z Pomorza, czy z Wielkopolski.

Prawda jest taka, że gdyby nie walterowskie media nikt spoza kibicowskiego światka nie dowiedziałby się o tej oprawie (dodatkowo nie płakałaby niczyja babcia).
Jakie znowu walterowskie media. Mecz na żywo transmitowały Orange Sport, Canal+ i TVP. Trzy stacje, z czego jedna publiczna, mecz był reklamowany jako hit rundy, a kamera była skierowana centralnie na tą trybunę. Nie ściemniaj, że to walterowskie media rozdmuchały, bo dobrze wiedzieliście co robicie. Jakoś swoją normalną oprawę zaprezentowaliście tam gdzie siedzi młyn, czyli za bramką, ale antyoprawę walnęliście centralnie, do głównej kamery.

Gdyby nie megalomania i egocentryzm mieszkańców stolicy nie mielibyśmy bardzo dziwnych rozkminek na tematy historyczno-polityczno-patriotyczne i przezabawnych żądań przeprosin

Wiem, że jesteś z Warszawy, lubisz być w centrum uwagi, a gdy żądasz przeprosin - masz być przepraszany. Cóż, wybacz, że nie piszę tego posta klęcząc przed laptopem
Chłopie, jak wy w ogóle śmiecie twierdzić, że nie macie kompleksów wobec Warszawy. Ta wypowiedź na kilometr śmierdzi kompleksami. Nie lubię Warszawy, nie lubię Warszawiaków i nie przeszkadza mi, kiedy ktoś im utrze nosa. Ale wy zwyczajnie przegięliście.

P.S. Obejrzałem filmik z kurczakami. Cóż powiedzieć, żenujące. Wy na pierwszym miejscu stawiacie nienawiść do Legii i Warszawy, dobrze się dobraliście z Cracovią.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 07.10.2008 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując