Wyświetl pojedynczy post
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2008, 18:43
Po prostu śmieszy mnie, gdy ktoś wytyka mi błąd, podczas gdy całkiem niedawno popełnił znacznie większy i to w kilku sztukach
A gość od hitlerowców i Bismarcka już zupełnie poleciał. Nie ma co, wesołe to Wasze forum

edit:Bardzo mi przykro, ale jeśli oczekujesz przeprosin - zwróć się do pana Leszka. Wspólny język znajdziecie, cel ten sam, więc życzę powodzenia w dążeniu do "bycia przeproszonym".
A babci najlepiej pokazać sektorówkę z właściwą panoramą Warszawy + krótki wykład o kibicowskich stosunkach między Legią, a Lechem.
Jako osoba starsza (a co za tym idzie doświadczona życiowo i inteligentna) ma większe szanse na zrozumienie przekazu niż banda frustratów na kilku ogólnopolskich forach

"bbbnba i właśnie w tym rzecz. Wy patrzycie tylko na tych, co mają coś wspólnego z piłką. Było pomyśleć o tych, co nie mają pojęcia o piłce i kibicowaniu."

Prawda jest taka, że gdyby nie walterowskie media nikt spoza kibicowskiego światka nie dowiedziałby się o tej oprawie (dodatkowo nie płakałaby niczyja babcia).
Gdyby nie megalomania i egocentryzm mieszkańców stolicy nie mielibyśmy bardzo dziwnych rozkminek na tematy historyczno-polityczno-patriotyczne i przezabawnych żądań przeprosin
Teraz to mogę sobie gdybać.
W Fanatycznie .......niętych przekreślona eLka to mały szczegół sektorówki, więc nie porównywałbym tego do oprawy anty z ostatniej niedzieli. 3 mecze wstecz również obyło się bez oprawy anty, pewnie zawiedliśmy Cię.
Wiem, że jesteś z Warszawy, lubisz być w centrum uwagi, a gdy żądasz przeprosin - masz być przepraszany. Cóż, wybacz, że nie piszę tego posta klęcząc przed laptopem
Ostatnio edytowane przez bbbnba : 07.10.2008 o godz. 19:06.
Odpowiedz cytując