Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2008, 16:09
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
I po co te wycieczki osobiste kazdy ma prawo do swojego zdania i niech sie tego trzyma , ważną sprawą jest poziom naszych sporów , mniej agresji bo się forum zamienia w bukiet warzyw i owoców co źle o nas świadczy .
Spoko ,tyle ze zdanie typu -wole by Wisla przegrala z X, niz gdyby Lech mial wygrac z Y ,to w pale mi sie nie miesci ze ktos oprocz czesci wiecznie przesladowanych, moze tak myslec.
Dla mnie to nie kibic Wisly, tylko antykibic innych klubow.

Zupelnie inna sprawa to cieszenie sie/obojetnosc czy kibicowanie przeciwnym druzynom w nie naszych meczach w europejskich pucharach.Tu juz prywatna sprawa kazdego z nas - ja na pewno nie bede skakal z radosci jak Lech bedzie strzelal w pucharach gole

A co do tematu ,to ciekawa grupa - zazdrosc mnie nadal zzera ,no ale coz -trzeba sie pogodzic z tym ze pilkarska jesien bedzie nalezala do Lecha.
Jestem bardzo ciekaw jak sie zaprezentuja w tych meczach ,bo to bedzie prawdziwy wyznacznik wartosci tej druzyny a na dzis, wydaje mi sie ze potencjal czysto pilkarski to maja oni najwiekszy a czy mam racje, to juz niedlugo zweryfikuje boisko

No a uklad meczow wd. mnie z punktu widzenia Poznaniakow nie jest dobry , lepiej by bylo grac z CSKA i Feyenordem u siebie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.10.2008 o godz. 16:16.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując