Wyświetl pojedynczy post
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2008, 16:03
PrawdziwośćDlaGry napisał(a):Wyświetl post
procesor: Intel Core2Duo E8400 (3,0 GHz)
płyta główna: Asus P5Q Pro
RAM: GoodRam 2x2GB 800 MHz
HDD: Samsung SpinPoint F1 250 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ)
Obudowa: Tracer TRO-112 PROTON 4Life 400 Eccono
Grafika: GeForce 9600 GT Gigabyte 512MB Zalman

co myślicie o takim zestawie? całość złożyłem sam, nie jest to gotowy zestaw. razem kosztuje 1860zł (bez zasilacza itp) warto zainwestować by było w taki sprzęt?

edit: zapomniałem dopisać że komp przeznaczony głównie do gier ale to chyba widać i do 2tyś.
edit2: 1q2, chętnie bym zobaczył co tam złożyłeś ale koszyk jest pusty a może to znak że ten zestaw kosztuje 1906zł

Karta za słaba. Obudowe bierz najtanszą jaka jest, koyoot podawał nazwę stronę wcześniej ~80zł. Co do karty, może Radeon 4850(Asus/Gigabyte). Zasilacz 620 W Corsair. Osobiście dysk bym wziął Seagate. Sklepy: bitcomputer, apollo, sirius, proline po po prostu tam gdzie najtaniej wyjdzie.
Zapomniałem o podstawowym pytaniu, masz zamiar kręcić?

No i przy okazji:
Cytat:
Zna się tu ktoś na laptopach? Poszukuję laptopa do 3tys, musi mieć w miarę dobry procek, najlepiej C2D i przyzwoitą kartę graf(nie ukrywam, że od czasu do czasu chciałbym w coś zagrać), minimum 2gb, najlepiej 800mhz, co do dysku nie mam dużych wymagań, starczy 120gb. Na razie znalazłem coś takiego-> http://www.primakomp.pl/product_info...oducts_id/6679 A może coś innego? Interesują mnie tylko sklepy z odbiorem osobistym w Krakowie, no i sprzęt oczywiście bez Windowsa.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 07.10.2008 o godz. 16:11.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując