Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2008, 15:41
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post

spoXter, tak sie zastanawiam, czy Tobie czasem stadiony się nie mylą. Myślisz tak prymitywnie, jak lubiana przez Ciebie 'druga strona Błoń'.

Przylezie taki z Poznania i będzie mi wytyczne robił co i jak.
To że mam odmienne zdanie od większości nie znaczy że masz mi wyjeżdzać z tego typu pierdołami.
Myśle prymitywnie? a co Ty myślisz że każdy Wam w dupe będzie wchodził i srał w gacie ze szczęscia jak Lech będzie wygrywał z Austrią?
Zresztą sądząc po tym jak szydzisz z przyjaciół z Cracovii skończmy temat bo szkoda klawy na Ciebie.
Myśle prymitywnie i jestem zakompleksionym gnojkiem bo życze żle Lechowi. Byłbym normalny gdybym swojej kosie, wrogowi i klubowi którego nienawidze życzył wszystkiego najlepszego?
Tylko ze względu na to że przejęła Was kuchenka gracie w pucharach więc troszkę pokory
Wożcie się dalej.. wkońcu nadejdzie dzień sądu i wrócicie na swoje miejsce.

mr_seol możesz jechać i prowokować i tak nie zmienie swojego zdania. Choćby najechało na mnie 100 podobnych jak Ty.

1q2 napisał(a):
I Ty niby jestes kibicem Wisly?
Jeśli mnie pamięć nie myli od 94 r.

Bez odbioru, a reszcie Wiślakom życze podobnego podejścia do sprawy gdy nie daj Boże Cracovia będzie grać w pucharach. Mam nadzieje że się o mało ze szczęścia nie posikacie bo ....punkty, punkty
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.10.2008 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując