Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2008, 18:59
A ja jestem ciekawy czy jest coś w tym na rzeczy,czy to może ploty i niepokój napędziły tą całą "akcję ".
Choć w ostatnim czasie mamy "za sobą" złe doświadczenia i wiele dziwnych niezrozumiałych decyzji,to jednak obecna sytuacja wydaje się inna .Poza tym chyba czas na jakieś wnioski, ciężko mi uwierzyć że ktoś kto obraca sporymi pieniędzmi nie uczy się na błędach,nie potrafił zarządzać i czerpać,wykorzystywać i odnajdywać potencjał .
Być może z niego taki lider jak z dupy trąbka,w sumie go nie znam ,wszak w wybitne zdolności popadania kibiców w skrajności nie wątpię,ten brak racjonalności często mnie dobija .

W każdym razie Skorża robi na mnie lepsze wrażenie niż Petrescu,w wielu aspektach jest lepszy i ciągle mnie zaskakuje .Majewskiego to nawet komentować nie chce,to niestety dla niego inna skala .

Cytat:
Tofik pisze'Zostać tylko po to, by stracić ze swojej reputacji, bo zmanierowane gwiazdy stroją fochy ?
Kto stroi fochy ? Nie wracajmy za każdym razem do starych schematów
Ostatnio edytowane przez jachting : 06.10.2008 o godz. 19:07.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."