Bronex napisał(a):

Witam,
Stało się dokładnie to czego się wszyscy spodziewaliśmy. Kolejny raz demokratycznie wybrane władze RP , czterdziestomilionowego kraju w Europie , dały się zastraszyć światowemu syndykatowi przestępczemu (FIFA) i jego filli z Miodowej. Wszyscy "działacze" pzpn-u od razu wiedzieli ,że to się tak skończy. I jeszcze to pompowanie balonu w mediach i wesoły Koźmiński (zupełnie jak Kononowicz) "zawieszą nas we wszystkim". Za tępienie bandytów i złodziei , mają czelność nas straszyć. Ten świat stanął na głowie.
TVN24 już odtrąbił wielki sukces Premiera i Rządu (ciekawe ****a jaki?) . Mam nadzieje ,że naród kolejny raz nie kupi tego bałachu i odpowiednio oceni ten kolejny przykład pustosłowia w wykonaniu Słońca Kaszub.
Dzisiaj we Wprost jest ciekawy artykuł o tym całym zamieszaniu. I pomyśleć ,że Listkiewicz i jego rozbójnicy na codzień obracają związkowymi pieniędzmi w wysokości 36 mln euro (ponad 110 mln złotych). To jest skandal.
Druga bulwersująca sprawa ze światka piłki nożnej to budowa stadionu Legii z publicznych pieniędzy. Skoro wszystko jest w rękach ITI to jakim prawem Hanna "razem z płemiełem" GW decyduje się w prywatną własność w pompować kasę i wybudować stadion ,który będzie tak zaprojektowany żeby był jedną wielką galerią handlową i towarzysze walterowcy mogli zbierać profity z wynajmu powierzchni. To jest kolejny skandal o którym nikt nie mówi głośno. Z resztą kto ma mówić TVN ?
|
Oświeć mnie kto nasz stadion buduje, bo mi z głowy wyleciało....