|
Eustachy - pelna zgoda ogolnie i to nie jest tak ze szukamy kozla ofiarnego, tylko cierpliwosc ludzka ma swoje granice i ciezko bronic kogos, kto zagral moze pol przyzwoitego meczu w ciagu 1.5 rundy.
Ja, eye63, jakos nie widze tej poprawy -fakt bardziej sie stara, ale to jest gra na 100% chaosie i w zasadzie nie ma aspektu do ktorego nie mozna by sie w stosunku do Lobo nie przyczepic.U niego problem jest ze wszystkim - ustawieniem sie, dryblingiem,strzalem,przyjeciem,podaniem,gra w defensywie,szybkoscia, pomyslem w rozgrywaniu akcji....to nie tylko nas drazni ale i reszte zespolu ktora juz czesto nie wytrzymuje, widzac jego popisy.
Wystarczy wspomniec ze Malecki, przez 20 minut zrobil wiecej , niz Lobo w kilku ostatnich meczach.
Jest tak ze z tym skladem musimy dociagnac do zimy.
Nie sposob sie nie zgodzic ze pozbycie sie zima Lobo, powinno byc priorytetem , bo oprocz zenujacej gry, zarabia on najwiecej z calej druzyny, co jest rzecza nie do pomyslenia.
Tyle ze ja nie mam zadnych zludzen co do tego ze pies z kulawa noga wezmie go, chocby za free.
jedyna szansa to ze Leo go wezmie;] ,a tak na serio to niestety prawdopodobnie bedziemy na niego skazani jeszcze bardzo dlugo a jego transfer bedzie znakomitym alibi na to ze nie oplaca sie dawac pieniedzy Bednarzowi.
Co do Niedzielana to tez sie zgadzam, z nim powinno pojsc nieco latwiej jednak na dzis dzien to ja jestem za tym by dac mu szanse gry od pierwszej minuty, u boku Pawla Brozka.
Sytuacja jest taka ze gra nie zre, i nie sa to wypadki przy pracy.Jeszcze kilka takich wpadek i Skorza poleci a tego nikt by nie chcial.
Dlatego trener musi cos zrobic , bo jesli nadal bedziemy grali takim samym skladem/ustawieniem i nadal kiepsko, to bedzie to znaczylo ze trener nie ma zadnego pomyslu, jak zmienc nasza gra na chocby troche lepsza i wiadomo czym to sie skonczy.
Lekko oftopowo - moje propozycje sa takie:
-przejsc na gre 2 napastnikami, z Niedzielanem jako drugim - Brozek jako jeden z niewielu gra wd mnie bardzo dobrze, ale ma coraz trudniej.Jakby nie bylo szybki Niedzielan powinien go troche odciazyc -musimy w lidze grac 2 w ataku.
-Lobo i Mauro lawa ,za nich Malecki i Jirsak.
Ze srodkiem Malecki,Jirsak,Sobol,Boguski a przed nimi Brozek,Niedzielan - powinno byc o wiele lepiej i wd mnie to jest mus by tego sprobowac i trener musi zaryzykowac zmiany ,bo lepiej jest probowac walczyc niz trwac przy tym co jest - szczeoglnie ze to sie jak narazie nie sprawdza.
|