Wyświetl pojedynczy post
e
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2008, 00:15
Tom Al Ty po prostu masz manie z tymi marnymi punktami, dlatego pewnych sprawa nie zakminisz.

i nigdy nie pisalem o jakichs zgodach czy kosach po europie, nie .......

mam wyj..... na reszte, w tym na Austrie, Lecha, Pao, Oly, Barce, Tottenham, Schalke, Parme, Lazio, Real, Manchester, Beitar i inne wynalazki.. A to ze mam wyj...... nie znaczy ze jest mi obojetne to jak pewien klub na licencji Amici sobie radzi w pucharach, wrecz przeciwnie, sledze to na biezaco i usmiecham ryja gdy widze jak w dupe dostaja, a jesli im sie jakos uda to nie znaczy ze lecze kompleksy i zzera mnie jakas zazdrosc hehe, to zwykle w****ienie i brak znalezienia sprawiedliwosci. Poza tym mamy 2008 rok, przed nami w **** czasu i pieknych chwil, byle nie dla klubu na licencji Amici i innych stworkow. I nie chodzi o to ze kibicuje w takim meczu Austriakom, chce po prostu by Lech przegral, bez wzgledu na to z kim gra.......trudne do zrozumienia, wiem.
To tak gwoli scislosci.

Nasz stadion wysmiewali powiadasz.. nie wiem czemu ale mnie to wogole nie w****ia, a raczej smieszy, tym bardziej jesli cos do powiedzienia miala taka ekipa jak Barca, ktora nie siega 3 ligowym ekipom z Polski do stop.

I to by bylo na tyle, ciao.
Ostatnio edytowane przez e : 05.10.2008 o godz. 00:45.
Odpowiedz cytując