Wyświetl pojedynczy post
Tom Al
Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2008, 23:53
e, przepraszam Cię, ale czy Ty masz jakieś kompleksy że jakikolwiek ich sukces Cię zżera? Nie wiem, może tak nie potrafię myślec ale mnie po prostu słodko p...li co u nich. Zlewam zimnym moczem to co oni robią. mam ich w d i tyle. Natomiast kalkulując na zimno - dobro naszej ligi jest też dobrem Wisły. Na ile śledzę Twoje wpisy na forum, to myślę e, że chciałbys miec np. zgody i kosy po całej Europie - dajmy na to z Olimpiakosem przeciwko Panacie - gdyby Wisła regularnie grała w pucharach, miała i tam swoje porachunki i przyjacielskie kontakty.

Czy naprawdę muszę po raz n-ty tłumaczyc że w lidze kibicuję nam i naszym zgodom? Nie dotarło jeszcze Czy naprawdę tak trudno wam zrozumiec jednocześnie to że pokonanie dziadowskiego rywala nie sprawia takiej satysfakcji jak pokonanie kogoś znaczącego?

Widzisz e, mnie owszem boli bardziej to że kiedy 5 lat temu przyjeżdżała do nas Barca czy Lazio to Włosi i Hiszpanie w żywe oczy polewali z naszego stadionu. To był żal i to mnie wk..wiało. Bolał przegrany mecz u siebie przed paroma tygodniami. Ale to, że nasz rywal sobie radzi w pucharach, raczej mnie cieszy niż smuci. To że osiąga to fartem kompletnie mnie wali.

Nic się nie wyklucza Konradzie. Wolę kiedy obciąga mi ładna sąsiadka, a nie gruba niedomyta kutwa. Trudne?
Odpowiedz cytując