Wyświetl pojedynczy post
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2008, 16:11
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Chaotycznie to Ty czytasz.
W paru postach padlo pytanie z mojej strony o wymierne zyski ktore Wisla osiagnie dzieki punkta jakie zdobedzie LECH
Jak to wplynie na nasze rozstawienie nie patrzac na to od kotrej rundy zaczniemy, bo to praktycznie malo istotne, ale ze wzgledu na to jakich rywali mozemy wylosowac.

Ps.Czekam na odpowiedz sensowna poniewaz nie chce mi sie prowadzic tej dyskusji w ten sposob szkoda mojego czasu.
To dobrze, że oczekujesz sensownej dyskusji, bo w tym jednym się zgadzamy.
Być może dzięki Lechowi w przyszłym sezonie będziemy zaczynali eliminacje od dalszej rundy, co będzie miało ogromny wpływ. Przypomnę ci, że zmieniają się zasady i zespół, który odpadnie w III rundie kw. do LM (dzięki Lechowi to może być Wisła) zagra bezpośrednio w grupie Pucharu UEFA. Serio uważasz, że jest to nieistotne?

fst napisał(a):Wyświetl post
A co ma piernik do wiatraka? Czyli po zeszłym sezonie ja mógłbym sobie pójść do szkoły w wa-wie czy poznaniu i wozić się w barwach Wisły i nie musiałbym sie o nic martwić bo przecież zdobyli mistrza z miażdżącą przewaga i ich wyniki mnie obronią? To co sie dzieje na boisku to jedno, a to co się dzieje na trybunach miedzy kibicami- drugie.
fst, to ma piernik do wiatraka, że ktoś kto nie był na meczu też odczuwa "zażyłości" klubowe
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując