marcinarsenal napisał(a):

Nie kontynuuje dyskusji, bo to nie ma sensu. Kto zakodował sobie, że miłość do Wisły = całkowita nienawiść do Lecha tego się nie przekona, nawet jeśli ten Lech pracuje w pewnym sensie dla Wisły
Kiedyś była taka dyskusja, długa na kilka stron w całości usunięta przez redakcję, nie zmartwię się, jeżeli to samo stanie się z tą stroną.
wisl@k, nie powiem kto się ośmiesza tekstami Kibicujesz Lechowi nie jesteś kibicem Wisły. Odpowiedź na mój wpis zachowaj dla siebie
gooro, mój wiek nie ma tu nic do rzeczy, jestem pewien, że na wiele tematów powiedziałbym sporo wiecej niz ty. Również mam szczerą nadzieję, że odpowiedź zachowasz dla siebie
pzdr
|
Postawilem CI jasne pytania nie odpowiadasz bo nie masz argumentow.Nie wiesz tak naprawde w jakim sensie gra lecha moze nam pomoc... piszesz tylko w kolko ze ''lech pracuje na Wisle'' taki smieszny ogolnik ktorego nie rozwijasz.
Wiesz na czym polega rozmowa doroslych na tym ze rozmawiaja o faktach,liczbach itd.
Jezeli mozesz powiedziec cos wiecej niz ja wiem albo wyjasnic mi cos cego nie rozumiem to czekam.
Z checia poczytam, dowiem sie czegos nowego.
Ja nie chce rozmawiac z Toba czy to fajnie cieszyc sie ze zwyciestwa lecha bo tak jak napisalem za kazdym razem jest to subiektywna ocena.
Porozmawiajmy o faktach a jesli nie masz argumentow nie pisz ogolnikow bo to nie ma sensu i nigdzie nie prowadzi.
Wroce pewnie rano albo wieczorem i chetnie dowiem sie czegos nowego