Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2008, 15:02
marcinarsenal napisał(a):Wyświetl post
Wiesz o co mu chodzi? O twój idiotyczny wpis:

O to mu chodziło, bo takimi komentarzami naprawdę się poniżasz
"Nie kibicuje polskiej reprezentacji, bo w sercu mam tylko Wisłę" - równie dobrze możesz powiedzieć

Człowieku, na poważnie zastanów się co piszesz, nie lubisz Lecha, mi to zwisa, ale nie obrażaj innych, dla których rozstawienie Wisły w elminacjach nie jest obojętne.
Rownie dobrze mozesz powiedziec ''Jestem piknikiem i Lech to dla mnie fajna druzyna'' Ja Ci tego nie bronie to sa Twoje wybory, zastanow sie kto tu sie osmiesza.

Nad czym mam sie zastanowic bo tego nie precyzujesz,najpierw napisz konkretnie o co Ci chodzi potem porozmawiamy, chyba ze masz 15 lat rzucasz tym co Ci slina na jezyk przyniesie w takim razie Cie zignoruje tylko mnie o tym poinformuj.

Jesli rozstawienie Wisly w eliminacjach nie jest CI obojetne na samym poczatku proponuje poznac zasady jakie przy takim rozstawieniu obowiazuje jak wyciagniesz wnioski wtedy pogadamy.
Wczesniej pragne Cie drogi kolego poinformowac ze gra Lecha w pucharach ma minimalny wplyw na rozstawienie Wisly.Widzisz piszesz o osmieszaniu a nie masz zielonego pojecia na czym takie rozstawienie polega..
Dojscie Lecha nawet do polfinalu nic nam nie da nawet przy zalozeniu ze bedziemy mistrzami a Lech zdobedzie duza ilosc punktow da nam to co najwyzej rozpoczecie rozgrywek LM od 3 rundy, a tu podczas losowania w 90% liczy sie tylko nasz wspolczynnik i co wtedy Znowu nie bedziemy rozstawieni i znowu trafimy na silniejszego rywala nawet przy tym nowym systemie ktory bedzie obowiazywal.
Czyli wracamy do puktu wyjscia z tego roku.. i do tego ze tak na prawde gra Lecha w PUEFA nic nam nie daje.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując