Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2008, 14:02
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ale chłopie, ten mecz z Lechem to wypadke przy pracy! Idąc twoim tokiem rozumowania, wygraliśmy z Barceloną u siebie to spokojnie dalibysmy sobie radę w lidzę Hiszpańskiej czy Angielskiej.
Ten mecz nie powinień być żadnym punktem odniesienia, bo to co zobaczyliśmy w tym meczu to był najgorszy mecz odkąd Cupiał wszedł do Wisły.Tego po prostu nie dało się oglądać.Zwyczajny wypadek przy pracy i szczęśliwy zbieg okoliczności.Absulutnie nie uważam Lecha za lepszą drużynę a jedynymi wartościowymi zawodnikami, których bym wyjął z ich kadry to Stilic i Lewandowski.

Chłopie nie pisz mi tu o (trochę lepszych gorszych) bo wszyscy nasi piłkarze to albo reprezentanci, albo byli reprezentanci naszego kraju + reprezentanci innych krajów.Po prostu w naszej lidze na danej pozycjii nie uświadczysz nikogo lepszego.A trener jest od tego by dobrac odpowiednią taktykę,nadac drużynie odpowiedni styl, a nie by wyciskać maksimum z naszych piłkarzy - to nie wyciskarka.On ich nie uczy piłkarskiego rzemiosła, bo Ci sie uczą, ale podczas gry z jakimś dobrym rywalem.To nie szkółka piłkarska.
Trzeba wymienić parę ogniw a będzie dobrze.

P.S
Co to za lista piłkarzy?
A jak myślisz chłopie? To lista piłkarzy którzy spokojnie wygryźliby ze składu taką piłkarską elitę jak:

- Zieńczuk
- Łobodziński
- Pawełek
- Niedzielan
- Gołoś
- Dawidowski
- Kmiecik
- Cantoro

Ja znam gorsze mecze - sławne 1-5 z Legią za czasów "magicznego" Liczki!

Takie banialuki o elicie naszego klubu to może "chłopie" wygadywać Bednarz i RN tłumacząc brak transferów a nie ktoś kto jako tako adekwatnie ocenia rzeczywistość. A już przykład 1-0 z Barceloną no to żenada....

A tak w ogóle to się zdecyduj.... kilka ogniw do wymiany czy jednak elita

PS
Chyba masz problem z rozróżnieniem zdania:

Wisła, Lech, Legia, Polonia to 4 dominujące zespoły na dzisiaj w lidze od zdania Lech jest lepszy od "elity" czyli Wisły. Ja powiedziałem to pierwsze a ty polemizujesz z tym drugim czego ja nie powiedziałem....

Aaa na koniec żebyś tu takich farmazonów nie walił polecam wywiad ze Skorżą proszącym o transfery żeby uzupełnić "elitę"
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19245
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 04.10.2008 o godz. 14:14.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując