Wyświetl pojedynczy post
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2008, 13:54
Kamson napisał(a):Wyświetl post
A ja dokładnie na odwrót. PES na PC, FIFA na konsolach. Tzn. na konsolach grywałem jedynie u kumpli ale bardziej przypadła mi do gustu FIFA. Na pc w FIFE tłukłem od wersji 1998 do 2003, potem zagrałem w PESa 3 i sie... przerzuciłem

Jak dla mnie do dupy. Kupiłem sobie pada, pograłem ze 2 tygodnie w PESa 2008 i uczyłem sie robić sztuczki prawym analogiem... jak dla mnie to ostro z tym dowalili. Mam nadzieje, że w pełnej wersji będzie sie to dało zmienić
Bramkarze to rzeczywiście dramat. Lekki strzał w środek bramki a ci wypluwają piłke przed siebie i gol. I te ich rękawice...
Podobna moja historia z Pesem i Fifą na PC. Na kompa zdecydowanie pes na kosole fifa.
Co do tych zwodów równierz racja bo tez sie przyzwyczailem do kiwek na anologach a teraz to kompletnie nie wiem jak co wykonac. A rekawice to chyba specjalnie sa tak zrobione w 2008 byly patche na tekstury wgrywane na nie (nawet miałem taki patch co zmienial te biale na najczany) ale rzeczywiscie lipa z nimi bo mogli cos wgrac a nie biale zostawic jak u zlodzieja
Bramkarzy nie komentuje bo to samo robią co w 2008
Ale póki co ogólnie pozytywne wrażenia z grania
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 04.10.2008 o godz. 13:57.
Odpowiedz cytując