Jeszcze raz napisze to samo bo widze ze pewne rzeczy cieko Ci przychodza..
Nie wiesz skad u mnie taka milosc do Austrii

..
Nie wiesz bo jej nie ma, nigdzie jej nie deklarowalem 

Wedlug CIebie sa tylko dwie opcje albo cieszyc sie ze lech wygral albo cieszyc sie ze wygrala austria

WIdzisz ja mam 3 opcje i wcielam w zycie ta ostatnia tzn mam w dupie ten mecz i to kto wygral, jest mi to totalnie obojetne i nie interesuje mnie to.
O czym Ty do mnie piszesz

? Co tu ma do rzeczy kiedy zlapalismy kose z Lechem

jest i juz i ja klade la... na ten klub nikt mi tego nie zabroni, tak samo jak ja nie zabraniam CI sie cieszyc ze zwyciestwa AMICI,
komentuje jedynie samo zachowanie. Dla mnie istnieje tylko jedna druzyna jej oddaje serce, poswiecam swoj czas reszta to dal mnie tlo. Lech to druzyna ktora nas jedzie, ktora juz nie raz pokazala jak traktuje kibicow Wisly i co o nich sadzi wiec jesli odpowiada Ci jak ktos po Tobie pluje i potrafisz sie potem po takim opluciu cieszyc z jego zwyciestw to gratuluje wyrozumialosci , ja takiej nie posiadam.(moze to ulomnosc mojego charakteru)
Jeszcze raz bo widze ze nie dociera ja tylko oceniam wg wlasnej subiektywnej oceny pewne zachowania na tym forum mam do tego prawo, sama piszesz o demokracji 
Cytat:
|
Na szczęście nie jesteś jedynym kibicem Wisły i to nie Ty decydujesz o wizji historii
|
Z ta wizja historii to juz przesadzilas.... kompletnie nie wiem o co sie czepiasz, co mi zarzucasz i na podstawie czego wyciagasz takie wnioski....
Pozdrawiam i mam nadzieje ze wszystko CI wyjasnilem, ciagniecie tego samego w kolko ,tylko tu smieci i wywoluje u mnie dziwne uczucie robienia z siebie glupka bo mysle ze temat jest za plytki zeby w tylu postach o nim dyskutowac.. rownie dobrze mozemy pogada na temat tego dlaczego dzis pada....