Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 19:30
Football Sorceress napisał(a):Wyświetl post
1. Ja jestem z Poznania. 2. To, nie moja wina, że nie można normalnie chodzić z szalikiem dowolnego klubu po dowolnym miejscu. 3. To jest temat o europejskich pucharach. Oznacza to, że są kibice Wisły, których interesuje gra polskich zespołów w Europie. 4. Od którego roku "prawdziwy kibic" Wisły ma obowiązek cieszyć się z wygranej "tradycyjnej zgody" Austrii Wiedeń. Jak szanowny kibic tak lubi Austriaków, to dlaczego w 2006 roku kibice Wisły wywieszali transparent: "Gdyby nie było nas tutaj w 1683, gralibyście teraz z Galatasaray"
AD.1: Co mnie to interesuje gdzie TY mieszkasz?
AD.2: I co konkretnie tu chciales mi przekazac?
AD.3: Nie wiem o co Ci chodzi... Dokonales chyba nadinterpretacji tego co napisalem.
Ad.4: Taki znawca z Ciebie historii? Pewnie jestes tez zorientowany na tyle ze wiesz o tym ze u nich prawie nikt nie chce o tym pamietac...Oni maja swoja wersje wydarzen ze swoim wojskiem oraz wojskiem z ksiestw niemieckich, swojego czasu chyba na planet widzialem wersje ktora ani slowem nie wspominala o Sobieskim a za glownego dowodce uznany byl ksiaze Karol lotarynski... Widzisz kazdy ma historie, taka jak mu pasiiii...

Wracajac do tematu popieram to co napisalem wczesniej SMIESZA MNIE WSZYSCY KTORZY PISZA ZE SA KIBICAMI WISELKI A CIESZA SIE ZE ZWYCIESTWA LECHA....
Te dwie rzeczy wzajemnie sie wykluczaja... rozumiem ze tym bardziej bedzie wam sie cieszyc micha jak kiedys cracovia zagra i wygra jakis mecz w pucharach..'' przeciez to polski klub a do tego KRAKOWSKI !!!!!''
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując