Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 18:23
westersyl napisał(a):
Jeszcze odnośnie naszego "przywódcy szatni" wszyscy wczoraj dowiedzieliśmy się jaka jest jesgo aktualna forma. Skorża woli wpuścić obrońce który zagrał ledwo dwa mecze do ....ataku !!! Fakt jest wysoki i na ostanie minuty mógł się przydać i zrobił to bardzo dobrze ale jestem pewien, że gdyby Andrzej pokazał odpowiednią formę i to, że można na niego liczyć to wszedł by on a nie Marcelo. W hierarchii naszych napadziorów wyprzedził go obrońca !!! Powinno mu to dać dużo do myślenia. Nie wiem do kiedy mamy z nim kontrakt, ma jeszcze kilka meczów na udowodnienie swojej przydatności w Wiśle jeśli tego nie zrobi proponuję się rozstać. Trzeba pozbyć się tych pseudo gwiazdek gdyż trzymanie ich w klubie jest komedią!!!
Zgadzam sie ! Sprawe nalezy postawic jasno. Pasozytow ci nam nie potrzeba. Jesli do konca rudny jeseinnej nie zasluzy na gre w tym zespole, to najblizsze okienko transferowe nalezy rozpoczac negocjacjami zmiezajacymi w kierunku natychmiastowego rozwiazania umowy. Dokladnie tak jak bylo w przypadku Kryszalowicza i Kaczorowskiego. Nie wiem ile nas moze kosztowac taki luksus, ale zawsze lepiej nawet jednorazowo wylozyc polowe pieniedzy przyslugujacych do konca kontraktu, niz placic calosc w ratach zabierac miejsce koniecznym wzmocnieniom. Niedzielan podpisal z nami 3-letnia umowe, wiec zima zostanie mu jeszcze poltora roku. W Nijmegen usunieto go rok przed wygasnieciem umowy, tyle ze znalazl sie chetny na jego uslugi, a teraz moze byc z tym ogromny problem.
Odpowiedz cytując