Genio napisał(a):

to zastanawiajace co piszesz, dzisiaj testowalem obie gry, fife 09 PC i PESa 09, wiele od fify nie wymagalem, ale biorac pod uwage poprzednią wersje wyszla zdecydowanie na +, natomiast co do PESa rozczarowal mnie jak kazdy poprzedni procz oczywiscie 6
dziwie sie co tam tak zachwycasz, sztucznosc rzuca sie na pierwszy plan, kanciastosc poruszania sie, co niektorym dodaje dynamiki, ale przeciez nie o taka dynamike chodzi
nie wiem czym tworcy sie kieruja w kazdej nowej odslonie PESa ale nie na realistyce, chca chyba uzyskac dobrą gre arcade, bo tak rozumiem torpedowe strzaly i podania, na kazdą dlugosc
|
Ze co ?!

Zadna gra nie jest idealna, ale PESowi blizej do realizmu niz FIFIe. Nie chce mi sie pisac caly czas tego samego, poczytaj moj wczesniejszy post odnosnie realizmu FIFY.
Kanciastosc poruszania sie ? Zawodnicy w FIFIE poruszaja sie jakby byli jakys niepelnosprawni, 10 krokow a przebiegna moze z 2 metry.
I najwazniejsze, jak gra moze byc bardzo realistyczna, skoro 80% graczy nudzi sie po paru meczach ?
---
FIFA 09 PL
temat z darkwarez.pl - w nim linki
Kod:
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=864515&start=160