Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 18:02
Nasza Wisełka robi się powoli, albo już jest drużyną rzemieślników, strasznie mi przykro że to piszę ale po ochłonięciu po wczorajszej wtopie i ogarnięciu tego smutnego zdarzenia na zimno nie ma innych wniosków. Drogi nasz p,Cupiale ,tej drużynie-naszej ukochanej trzeba świeżej krwi! Dużo! I najszybciej jak się da!Skład "kostnieje", nasze gwiazdy RÓWNAJĄ KU DOŁOWI!. Jest świetny trener, 6 bardzo dobrych zawodników ,niestety reeszta to MURARZE!. Wybaczcie panowie piłkarze ale 2-3 świetne mecze w roku to na takie warunki jakie macie NĘDZA! Wiecie czego oczekujemy ,ale nie jesteście w stanie tego zapewnić. Gorzka prawda, Przed meczem napinka jak kibice przed derbami, na boisku bojaźń ,spętane nogi, gra "byle oddać piłkę" oraz "kopnij i stój",i jeszcze te "balonowe wrzutki" niby na Brożka ,które nawet w derbach nic nie dały. A po meczu "znowu w życiu mi nie wyszło..." Dostrzegalny jest też odwrót kibiców z trybun, co też jest bardzo niepokojące!I nie pomoże podpieranie się super ekipą z E3. Mam nadzieję że to tylko przejściowe i wierzę że się ockniecie!. Pewnie że można gadać o pechu w losowaniach, sędzi-transwestycie, łatwo przyłożyć np. Głowackiemu, ale strasznie deklarowaliście że "jazda z nimi,siedzimy na nich, TT gra kaszane , wręcz jest cieńki, może i jest ale nie dla Nas. Szczęściu trzeba pomóc ,jak się ma słabsze warunki to TRZEBA BARDZO CHCIEĆ a jakoś tego nie widziałem!
Odpowiedz cytując