dymek_nhs napisał(a):

Haeno masz rację Fifa na PC to totalne dno i śmiać mi się chce jak co roku jakieś bałwany mówią że wygrywa rywalizację z Pesem
Grałem niedawno w demko nowego Pesa i śmie stwierdzić że jest zajebisty bardzo mi się podoba. Przypominają mi się czasy starej dobrej 6
Gucio nie mówie że nie jestem fanem fify bo lubie ta gre ale niestety nie na PC a co do tych bałwanów to rzeczywiście troszke przecholowalem
|
to zastanawiajace co piszesz, dzisiaj testowalem obie gry, fife 09 PC i PESa 09, wiele od fify nie wymagalem, ale biorac pod uwage poprzednią wersje wyszla zdecydowanie na plus, natomiast co do PESa rozczarowal mnie jak kazdy poprzedni procz oczywiscie 6
dziwie sie co tam tak zachwycasz, sztucznosc rzuca sie na pierwszy plan, kanciastosc poruszania sie, co niektorym dodaje dynamiki, ale przeciez nie o taka dynamike chodzi
nie wiem czym tworcy sie kieruja w kazdej nowej odslonie PESa ale nie skupiają sie na realistyce, chca chyba uzyskac dobrą gre arcade, bo tak rozumiem torpedowe strzaly i podania, na kazdą odleglosc