Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 16:47
hoho napisał(a):Wyświetl post
Pilkarze byli tak samo przestarszeni jak na Camp Nou .O ile na Camp Nou mozna bylo to zrozumiec , o tyle po bardzo dobrym meczu w Anglii ,gdzie momentami gralismy z Angolami w dziada jest to niemozliwe do zrozumienia. Proste bledy,podania do nikogo ,PARALIŻ MENTALNY i tyle w temacie
Sorry ale zastanów się co ty piszesz, tak doświadczona drużyna jaką teraz posiadamy na pewno nie wyszła przestraszona, co do start to spytaj się Cantoro dlaczego oddawał piłkę przeciwnikom. Nie wiem czy Piotr Brożek był przestraszony ale jego też wypadałoby o to zapytać. Osobiście uważam że był to ostatni mecz Cantoro w pucharach, ja nie chcę tak jak i wszyscy dłużej oglądać tej żenady. Pokolenie Cantoro, Baszczńskiego, Zieńczuka zaprzepaściło swoją ostatnią szanse na pokazanie się w pucharach i wywalczenie nowej umowy. Jeszcze odnośnie naszego "przywódcy szatni" wszyscy wczoraj dowiedzieliśmy się jaka jest jesgo aktualna forma. Skorża woli wpuścić obrońce który zagrał ledwo dwa mecze do ....ataku !!! Fakt jest wysoki i na ostanie minuty mógł się przydać i zrobił to bardzo dobrze ale jestem pewien, że gdyby Andrzej pokazał odpowiednią formę i to, że można na niego liczyć to wszedł by on a nie Marcelo. W hierarchii naszych napadziorów wyprzedził go obrońca !!! Powinno mu to dać dużo do myślenia. Nie wiem do kiedy mamy z nim kontrakt, ma jeszcze kilka meczów na udowodnienie swojej przydatności w Wiśle jeśli tego nie zrobi proponuję się rozstać. Trzeba pozbyć się tych pseudo gwiazdek gdyż trzymanie ich w klubie jest komedią!!!

PS. ODWALICIE SIĘ OD SKORŻY !!!
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.10.2008 o godz. 16:53.
Odpowiedz cytując