Wyświetl pojedynczy post
ubi_es
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 14:45
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Mi sie zdaje, ze jednak wieksza w tym zasluga Wisly, bo niezaleznie od tego w jakich personalnych ustawieniach rozpoczely mecz oba zespoly, brak wiary u naszych i reszty cech, o ktorych wpomnialem, byl faktem niepodwazalnym. Nie gralismy tak jak zapowiadano - "meczu o zycie".
Nie gralismy meczu o zycie, a oni nas najzwyklej w swiecie ogrywali. Bez wiary nie mozna bylo ich pokonac, ale zepchnelismy ich do defensywy glownie dlatego, ze dali nam oddychac i oddalilismy sie od pola karnego. Bo oni zdjeli swoje armaty.

Cytat:
Dopiero bramka Brozka pozwolila na dobre odzyskac pewnosc i zepchnac TT do defensywy.
Choc nie zaprzeczam, ze sciagniecie z boiska pana Mauro, rowniez mocno nam w tym pomoglo.
Nie, zaczelo sie od zmian. Tu masz relacje z wislakrakow.com, popatrz:
90+4' I Gomes...
90+3' Jeszcze minuta. Wisła gra na afere.
90' Marcelo niczym środkowy napastnik, przyjął piłkę, półwolej, nad bramką!!!
89' To mógł być rzut karny dla Wisły po wejściu Woodgate'a. Jednak nie, wybił piłkę. Emocje nas ponoszą, ale są ogromne!
88' Dawson za Lennona - najdalej stojącego zawodnika strefy zmian.
87' Cholera jasna!!! Cleber potężnie zza pola karnego wolejem, odbija Gomes, dobija główką Pawel Brożek, znów Gomes!!! Szczęście Spurs!!!
87' Zieńczuk wywalczył róg.
85' Bent człapał schodząc, ale już żwawo wbiega wracając do gry.
85' Piotr Brożek wybija na aut, ale wściekły, bo Bent przesadza z tym leżeniem. Dlaczego sędzia na to pozwala? Lawina gwizdów!!!
83' Paweł BROŻEK!!! DIAZ SUPER ASYSTA!!! Wspaniałe podanie, wyjście Gomesa, ale spokoooojny lob Brozia do pustej bramki. Odzyskujemy nadzieję!!! "JESZCZE JEDEN"!
82' Marcelo zmienia Boguskiego. Brazylijczyk ustawia się w środku pola.
81' Zieńczuk, jest blisko, nieeeeeeeeee. Fatalny strzał z 10 metrów!!!
80' Gomes, ależ interwencja!!! Sparował na słupek główkę Pawła Brożka!!!
78' King ratuje Tottenham, w ostatniej chwili zablokował strzał Brożka z siedmiu metrów!
77' Być może wcześniejszą kartkę otrzymał nie Zokora lecz Modrić...
77' Huddlestone za Modricia
75' Spięcie w środku boiska, są kartki. Otrzymują je Lennon, Zokora(?) i Cleber. Przeciez Zokora miał już kartkę...
71' Gomes nabił Boguskiego wybijając piłkę.
69' Bent "splunął" po długim rogu - tuż obok bramki.
68' Za Campbella wchodzi O'Hara.
67' Na spalonym Frazier Campbell.
66' Opuszcza boisko Cantoro, za niego Zieńczuk.
Ostatnio edytowane przez ubi_es : 03.10.2008 o godz. 15:03.
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
Odpowiedz cytując