Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 13:59
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
...
tak, to My mamy flagę na cześć Lecha. To My śpiewamy i pozdrawiamy was praktycznie co mecz(i co z tego, że gracie z nami teraz w niedziele, jak i tak obrażacie nas prawie na każdym swoim spotkaniu). Tak to My, jesteśmy WYCHOWANI W NIENAWIŚCI do Lecha i można tak mnożyć i mnożyć. Ale to nie temat na dalszą część dyskusji o tym.

eye63 interesuję się Legią. A, że praktycznie zawsze skupiają się na (L), to jasne, że mnie to obchodzi Ciebie zapewne nie rusza to, jak Lech Was też bardzo często pozdrawia(i to nawet za granicą). Masz rację, to pokój europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. I niejako mój wcześniejszy post trochę tego dotyczył. Leszki świętowały awans(do kolejnej fazy europejskich pucharów) i zamiast skupić się na Lechu, to woleli pośpiewać sobie o Legii. Ale dobra, koniec tematu.

Mimo wszystko życzyłem Lechowi awansu do dalszej fazy pucharu. Wg mnie(to moje osobiste zdanie, nikt się z nim nie musi zgadzać) odpadł rywal do walki o mistrzostwo. Lech nie da rady grać na 3 frontach(liga, puchary i PP. Bo sądzę, że PE odpuszczą). Ich długa ławka rezerwowa to mit(owszem, może i ilościowo jest długa, ale co do jakości...) Ale to też tylko moje osobiste zdanie

edit: bbbnba ale nie pisz tu o grupach trzymających władzę(o ile można tak powiedzieć) w klubach, tylko o zwykłych kibicach (nazwij to jak chcesz-pikniki itd). Nie powiesz mi, że najgłośniej nie wychodzi wam pieśń ''w nienawiści''. Chodzi właśnie o takich kibiców. Może wrzucić ci filmiki jak wchodziliśmy na sektor gości na Bułgarskiej? Takich reakcji na Ł3 na pewno nie było i nie ma. Wow, Ty piszesz o jednym szaliku antyLech, który był zrobiony po was i potem nie przynoszony na mecze. A u was na trybunie 4 szalików antyLegia można liczyć w dziesiątkach. O fladze Legia tirówka już wspominałem. Bułgarki z Bułgarskiej? Owszem, ale to tylko na meczach z wami, więc co ty porównujesz? A wy ciągle czy to z nami czy nie z nami 'jeb** kur** z Łazienkowskiej hej'. Swego czasu graliśmy z Zagłębiem Lubin w Wawie. Jak doszło do was info, że Lubin strzelił gola, to taka euforia na stadionie była że szok. I nagle doping zaczął być głośniejszy . Rzecz jasna doping o Legii. Teraz oprócz Legii ciągle najeżdzacie na Wisłe. Po co pozdrawiać na meczach zagranicznych? Wszyscy to widzą, tylko nie wy. Jak zwykle zresztą. Z licencją Amici też nie widzicie nic złego. Cóż, jak ktoś czegoś nie chce widzieć, to po prostu tego nie zobaczy i tyle. Dobra teraz to już koniec. A ty sobie tam wypisuje dalsze usprawiedliwienia. Przynajmniej Lech zarobi na najdroższych biletach w historii klubu z Legią
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 03.10.2008 o godz. 14:35.
Odpowiedz cytując