ToTylkoJa napisał(a):

mnie śmieszyło tylko jedno. Naoczni świadkowie świętowania na mieście awansu Lecha do fazy grupowej mówią, że po 15 minutach zabawy prawie wszyscy zapomnieli już o Austrii i skupili się na Legii (wiadomo w jakim kontekście) Nienawiść do Legii jest większa niż miłość do Lecha? Bo ja już tego nie rozumiem...
pytanie do wiślaków- czy Wy jak świętowaliście mistrzostwo na rynku, to po 15 minutach skupiliście się na Cracovii?
miałem tego nie przywoływać, bo i po co. Ale skoro Lech za każdym razem musi skupiać się na Legii (bo i na meczach ligi, gdy nie gra z Legią, też o nas śpiewają) to wklejam link:
http://legia.net/news.php?id=31341
a potem kibice Lecha dziwią się, że legioniści mają większy szacunek do Wisły niż do ich klubu.
|
A co Ty Wielki Legionisto zapatrzony w swój klub tak się interesujesz, co 15 minut po spotkaniu robili kibice Lecha? Jakaś mania?
Po drugie forum nazywa się FORUM KIBICÓW
WISŁY KRAKÓW, jesteś kibicem Wisły? Jeśli nie jesteś, bo tutaj szanujemy każde zdanie, wypowiadasz się na temat wybrany w pokoju?
Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn? Co mnie obchodzi Legia i Lech. No Lech może jeszcze, bo gra dalej w europejskich pucharach reprezentując Polskę, ale to tyle, wolałbym, żeby zamiast Lecha grała dalej Wisła, a jeśli nie Wisła, to niemal każdy inny klub, ale trudno...