Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 10:32
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post

Boziu nie ma sie z czego śmiać. Czas zejść na ziemie i zacząć nazywać rzeczy po imieniu. Nie zasługiwaliśmy na tą fazę grupową i dobrze, że sie tak stało. Takiego odwalania kaszany jaka jest u nas to chyba nie ma nigdzie. Na górze siedzą sami kretyni i tyle. W dupie maja wszystko. Dlaczego przez 2 miesiace nikt nie raczy naprawić zegara, tylko gramy jak na jakimś pastwisku? Pora meczu do dupy, ceny biletów wywalone. Jak tak dalej bedzie to wybudują stadion i na 2/3 będa rozciągali płachtę z Białą Gwiazdą. Denerwuje mnie również takie dyskredytowanie Lecha. A bo Austria słaba, a bo to a bo my to bysmy ich. Wszystko to gówno prawda. Lech na ten awans zasłużył, bo są tam konkretni ludzie, którzy odpowiednio przygotowali się do wyzwania jakim jest faza grupowa. Odpowiednio wzmocnili skład i wszystko jest robione z głową. A u nas co jest? za przeproszeniem jeden wielki.....zbój Po prostu jak widze Łobodzińskiego na boisku to mnie telepie. Nie rozumiem jak mozna bylo od ręki dać kontrakt takiemu gościowi od ręki, a nie chciec Kosowskiego. Łobodziński przez całe spotkanie biega tempem jednostajnym, on ma w ogóle jakiekolwiek przyspieszenie? Nasza era mija i czas sie z tym pogodzic. Starzy przepadają, nowych nie ma. Sobolewski, Baszczynski, Cantoro juz nie jeden raz nawalili w kluczowych sytuacjach i potwierdzili to kolejny raz wczoraj. My nie jestesmy juz nawet mocni na lige, bo póki co to się tak ślizgamy i myślę, że w Zabrzu Wisła zgubi niestety punkty.

Mnie osobiście denerwuje już jaranie się przez takiego np. Baszczyńskiego wygraną w meczach o nic z Barcelona czy w jakichs tam sparingach. Prawdziwą klasę pokazuje się wygrywajac w meczach o coś. Niestety nasi piłkarze pokazują wtedy, ze są nic nie warci i taka jest prawda. Wygrali w meczu o nic z Barcelona sodówa do głowy uderzyła, a potem w Gliwicach juz padaka i tacy niestety sa.

Reasumujac, żenada na kazdym froncie :(
Odpowiedz cytując