To ja się jestem gotów założyć o flaszkę z którymś takim mądrym co piszę, że "Tottenham najsłabsza drużyna Premiership" o to, że Tottenham nie spadnie w tym sezonie.
Panowie i Panie z Poznania:
Wam naprawdę ciężko nie cisnąć z powodu waszej fuzji z Amicą. Po prostu wystarczy porównać reakcje (a raczej jej brak) waszych kibiców do tego co na przykład działo się we Wrocławiu (Groclin) czy też sprawa Zawiszy Bydgoszcz i Hydrozagadki. Gracie na ich licencji, na ich punktach z rankingu i będzie z każdej strony to słyszeć. Bo gdy inni kibice w analogicznej sytuacji protestowali wy przyjęliście to wszystko, za przeproszeniem, z rozwartymi pośladkami

byle tylko mieć lepszy skład, byle tylko zacząć się liczyć w Polsce.
Co ciekawe prasa / media bardzo chętnie podchwyciły teksty dotyczące Polonii Warszawa typu "Dysko-polo" etc. , ale nikt z szanownych dziennikarzy sportowych ani razu nie napomknął o Amice z Poznania.
Pozatym gratuluje Wam awansu, szczególnie po takich emocjach. Wiem, że ten mecz będziecie pamiętać bardzo długo, bo takich rzeczy się nie zapomina tak jak my kibice Wisły nie zapomnimy Saragossy czy też bramki Nikolii z Iraklisem. Nie uważam żebyście mieli farta szczególnie po ewidentnie krzywdzącym nie uznaniu bramki dla Was. Awans zasłużony chociaż sami mogliście sobie go odebrać durnie straconymi bramkami.
Pozdrawiam
Zawistny i sfrustrowany

kibic Wisły
PS: No i śmieszą mnie kibice Wisły którzy cieszą się awansem Lecha - ciekawe czy pamiętają jak kiedyś w Poznaniu nas na sektorze gości przywitała karma dla psów... rozumiem, że to był pocisk z klasą nie to co nasze "Amica Poznań".