Wyświetl pojedynczy post
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 09:26
pytong napisał(a):Wyświetl post
Tyle zawiści,jadu i frustracji nie ma na żadnym innym forum w Polsce. Widać bardzo boli...to dobrze zwycięstwo smakuje jeszcze lepiej Wcale wam się nie dziwie. Najpierw klapsy w lidze, teraz porażka w pucharach, trudno pogodzić się z tym, że jest się tylko tłem dla Lecha. Ale jedno trzeba wam przyznać - w znajdowaniu tanich wymówek jesteście mistrzami świata Słowa Reissa nabierają realnych kształtów Będziecie oglądać nasze plecy na każdej płaszczyźnie i na każdym froncie.
Nie ulega wątpliwości, że fakty są takie my przegraliśmy, wy wygraliście i jesteście dalej, szczęście ? umiejętności ? Prawdopodobnie mieszanka obu, lecz mecz meczowi nie równy, rywal także inny i nie szukam wymówki tylko stwierdzam FAKT, zresztą jeśli dobrze pamiętam to mistrzem jeszcze nie jesteście i gubicie pkty z taki "markami" jak PGE GKS Bełchatów . I tak jak mówi, Kreseq jak na razie nic nie osiągneliście prócz wejścia RAZ(no dobra DWA, bo gracie na pktach Amici) do fazy grupowej PU, więc z łaski swojej zostaw sobie takie ynteligentne komentarze na koniec sezonu. I naprawdę po tym co napisałeś, to o ile miałem nadzieje, że niedziele będzie podział pktów, to teraz mam nadzieje że dostaniecie bęcki od Legii i wtedy będe chciał zobaczyć wasze tłumaczenia się, że "gramy mecze co trzy dni"
Odpowiedz cytując