|
Ja to podsumuje tak.Masz pan panie Cupiał,na cos zasłuzył..Zal było dokonac dwóch wzmocnień,to o czym mowa...Mysle ,ze TT był w zasiegu jak nigdy i jak zawsze Wisła zamiast sie wzmocnic przed grą w pucharach,osłabiła sie.Nie ma co winic za strate gola ,bo 1 gol cóz to jest,ja winie za brak strzelonych,ale nie zawodników obecnych,tylko zarząd za brak sprowadzenia nowych do takowego zadania,bo jak cała nadzieje opiera sie w Brozku ,to z czym do ludzi.Broń Boze nie chce powiedziec jaki to Lech dobry,ale nie zmienia to faktu,ze mają 5 zawodników ofensywnych,którzy regularnie zdobywaja bramki,my moze trzech ofensywnych, wliczając Jirsaka(którego na takiego kreujemy),z czego jeden regularnie zdobywa bramki.Jak by była ofensywa ,to mogło sie skończyc z 3:1 dla nas,bo 2:1 juz nie dużo brakowało.A i wkurza mnie to biadolenie ,ze przegrywamy z outsaiderem ligi angielskiej.Jakim outsaiderem,przeciez gra w pucharach,a wiec sezon temu był w czołówce( o Wisle mówi sie MP) ,teraz dobiero ich liga osiagneła 6 kolejke na 19,a do zespołu z pierwszej 10-tki, brakuje im 6 pkt(2 zwycięstwa)na transfery wydał 67 mln funtów,czego chyba wszystkie kluby w Polsce nie zrobiły przez 10 lat,wiec z czym do ludzi.
|