Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 08:59
pytong napisał(a):Wyświetl post
Tyle zawiści,jadu i frustracji nie ma na żadnym innym forum w Polsce. Widać bardzo boli...to dobrze zwycięstwo smakuje jeszcze lepiej Wcale wam się nie dziwie. Najpierw klapsy w lidze, teraz porażka w pucharach, trudno pogodzić się z tym, że jest się tylko tłem dla Lecha. Ale jedno trzeba wam przyznać - w znajdowaniu tanich wymówek jesteście mistrzami świata Słowa Reissa nabierają realnych kształtów Będziecie oglądać nasze plecy na każdej płaszczyźnie i na każdym froncie.
Kolego mamy na tym forum temat "Humor", tam wpisuj podobne teorie.
"Tlo dla Lecha" dwa miesiace sukcesow kontra dziesiec lat, pierwsza wygrana na wyjezdzie od 15 lat z nami, fartowna wygrana z, nie oszukuj sie, slaba druzyna europejska i juz sie w dupeczce przewrocilo. Aha, zobacz tez sobie moze tabele ligi, ta obecna. Bo chyba zyjesz juz majem 2009 i wyimaginowanym tytulem mistrza.
Bawcie sie w pucharach, fajnych wyjazdow zycze mimo wszystko. No i moze w koncu waszemu klubowi uda sie ugrac jakis punkt w fazie grupowej bo za pierwszym razem marnie cos wypadlo, cztery wtopy heh.

PS-rozpierdala mnie gadka o "ostatniej druzynie ligi angielskiej" jaka widze od wczoraj na necie. Dzisiaj nawet onet taki tytul wrzucil.
Mam pytanie, od kiedy to ostatnia druzyna Premiership awansuje do pucharow?
Ostatnio edytowane przez orzeu : 03.10.2008 o godz. 09:12.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując