Wyświetl pojedynczy post
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2008, 07:03
W****ia mnie i to jesze raz powiem maksymalnie w****ia takie pieprzenie, że na nasz zespół, pewnie zainspirowane tym bucem co na interii po naszym zespole pojechał. TT to zespół w którym grają tacy zawodnicy jak Lennon, King, Woodgate, Modric, Bentley, Bale,Gomes. Ci piłkarze graliby w pierwszej jedynastce prawie każdego zespołu na świecie. Graliśmy z naprawdę mocym rywalem, jednym z najmocniejszych kadrowo w historii naszych występów w pucharach. Może i są niezgrani, może nie stanowią kolektywu, ale potencjalnie każdy z tych zawodników jest w stanie być jednym z najlepszych na swojej pozycji na świecie. Wisła zagrała naprawdę bardzo dobry mecz. To nie jest wina chłopaków, że odstają kondycyjnie od zawodników z ligi angielskiej. Gdzie nasi piłkarze są w porównaniu do Premiership pokazał niejaki Smolarek ( dwóktrotnie najlepszy piłkarz w Polsce), który to grzeje ławę w przeciętnym Boltonie. I jest uważany za zawodnika który byłby w Wiśle wielką gwiazdą. Nasi wznieśli się naprawdę na wyżyny umiejętności. TT w obydwu meczach miał mniej okazji do strzelenia gola niż Wisła, a awansował po swojaku i problematycznym golu na 2:1 u siebie. Ja jestem z chłopaków dumny że pokazali, że nie odstają poziomem od jednej z najmocniejszych kadrowo drużyn w Anglii. I naprawde dali z siebie wszystko. To że Szczęsny czy Spakowski pieprzą, że brakuje ambicji czy jakiegoś zacięcia to guzik prawda. Kazdy z naszych wiedział, że takim pressingiem jakim Wisła grała z Arką przez cały mecz, to TT biega w każdym meczu ligowym. Nie można było rzucić na całą szalę sił i potem gdy zmęczenie będzie maksymalne dać sobie strzelic ze 3 gole. Wisła taktycznie zagrała najlepiej jak się dało. Uśpili TT i pod koniec pierwszej połowy rzucili całe siły na szale. W drugiej połowie to samo, tylko szkoda tego swojaka.

Możecie mnie zbanować, czy przyblokować, ale jestem wkurzony, bo niektórzy myslą ze graliśmy z liderem ligi austriackiej, a nie z jedną z silniejszych drużyn angielskich.
Odpowiedz cytując