Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2008, 22:07
Cytat:
Colin, ja ale nie podważam kompetecji Skorży, ale też nie będę go wychwalał jaki to z niego mega trener. Ot wyrózniajacy się trener w lidze, który dla własnej kariery nie będzie za bardzo pyskował w temacie transferów. Podobnie zresztą jak Bednarz.
Wszystko co napisałeś po meczu jest dla mnie bzdurą ale to w szczególność. Próbujesz minimalizować każdy sukces trenerski Skorży. Wszystko co dobre to nie zasługa Skorży, "wymyślasz" sobie jakiś powód i potem udajesz, że w niego wierzysz. W kwestii transferów to jak Skorża miał walczyć ? Grozić dymisją, bojkotować treningi, czy co Cupiał dobrze wiedział czego chciał Skorża, nie wiem czy wystarczy Ci to że w kółko powtarzał że potrzeba nam około 7 zawodników, co chwile mówił że nie ma wartośćiowych zmienników, może nie dosłownie ale można było wywnioskować z jego wypowiedzi że Lech ma szerszą kadrę od nas.
Ten mecz można było wygrać i dobrze o tym wiemy i jak ty próbujesz zwalić winę na Skorża z tego co widzę to dla mnie jest to komedią ! Zabrakło szczęścia, i umiejętności czysto piłkarskich.

Nie widzę już sensu dawać kolejną szanse w pucharach obecnemu pokoleniu zbyt dużo zawodów już nam sprawili i nie ma większych perspektyw trzymać ich w klubie. Mówię tu o Cantoro, Zienczuku, Baszczyńskim, dodałbym jeszcze do tej grupy Niedzielna i Łobo. Uważam że Sobol się wybronił i z nim należy przedłużyć umowę. Trzeba zbudować nową drużynę jeśli chce się myśleć o pucharach.

Jeszcze gdybym miał wspomnieć o dzisiejszym meczu to jestem pod dużym wrażeniem gry Diaza, po pierwszych meczach nie widziałem dla niego wiekszych perspektyw, dzisiaj był najlepszy na boisku. Nowa drużyna musi być budowana wokół Marcelo, Diaza, Boguskiego, Jirsaka i Brożków. Kewstia tego czy będzie nast stać na robienie rewolucji bo to kosztowne.
Odpowiedz cytując