Colin napisał(a):

Wygrane z Beitarem w stosunku 5 - 0, wygrana z Barcą 1 - 0 to symptomy rozwoju. Coroczne osłabianie składu i konieczność wzmacniania składu darmowymi najczęściej zawodnikami to symptomy trudnych warunków do budowania silnej drużyny. Jak Wisła wygrywała czy przechodziła dalej w pucharach to było cacy a teraz nagle taka rozpacz na forum? Dla mnie to jest śmieszne. Zieńczuk to nie jest zawodnik który jak niegdyś Kuba będzie ciągnął grę Wisły i chociażby ten łabędzi jego śpiew z poprzedniej rundy to już jest duża zasługa Skorży. Możemy się tak przekomarzać a ja widzę co tak że nie jest sztuką chwalić gdy idzie dobrze a nagle wymyślać argumenty poddające w wątpliwość kompetencje trenera i kierunek rozwoju drużyny gdy zespół przegywa jedną batalię w ważnym momencie. Należy spokojnie podejść do tego co było raczej przewidywalne i wspierać zespół i trenera w dalszej części sezonu.
Bo ja sobie kompletnie nie wyobrażam drugiego cudotwórcy który z darmowych zawodników będzie tworzył silną Wisłę zdolną rywalizować w Europie. Nie chcę kolejnej rewolucji i kolejnego zmarnowanego sezonu.
To wszystko ode mnie. 100 % poparcie dla Skorży ode mnie.
|
Colin, ja ale nie podważam kompetecji Skorży, ale też nie będę go wychwalał jaki to z niego mega trener. Ot wyrózniajacy się trener w lidze, który dla własnej kariery nie będzie za bardzo pyskował w temacie transferów. Podobnie zresztą jak Bednarz.