Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2008, 21:23
czesiu napisał(a):Wyświetl post
Tak? A konkretnie? Bo ja to widzę tak: Baszczu jak 3 lat temu nie trzymał krycia tak nie trzyma i dzisiaj. Głowa podobnie. Cleber gra na tym samym poziomie odkąd się tu pojawił. Sobol i Cantoro grają to samo od lat zaangażowanie czasami. Może Łobo ostatnio zaczyna grać podobnie jak w Lubinie, a jak widac na Wisłe to za mało. Zieniu poza łabędzim śpiewem z poprzedniej rundy - nic. Niedzielan to się raczej odrodzi przy podpisywaniu nowego kontraktu. Jirsak podobnie jak Cleber. Małecki brak postępu. Boguski może niewielki. Nie przesadzajmy z tymi 120%.
Wygrane z Beitarem w stosunku 5 - 0, wygrana z Barcą 1 - 0 to symptomy rozwoju. Coroczne osłabianie składu i konieczność wzmacniania składu darmowymi najczęściej zawodnikami to symptomy trudnych warunków do budowania silnej drużyny. Jak Wisła wygrywała czy przechodziła dalej w pucharach to było cacy a teraz nagle taka rozpacz na forum? Dla mnie to jest śmieszne. Zieńczuk to nie jest zawodnik który jak niegdyś Kuba będzie ciągnął grę Wisły i chociażby ten łabędzi jego śpiew z poprzedniej rundy to już jest duża zasługa Skorży. Możemy się tak przekomarzać a ja widzę co tak że nie jest sztuką chwalić gdy idzie dobrze a nagle wymyślać argumenty poddające w wątpliwość kompetencje trenera i kierunek rozwoju drużyny gdy zespół przegywa jedną batalię w ważnym momencie. Należy spokojnie podejść do tego co było raczej przewidywalne i wspierać zespół i trenera w dalszej części sezonu.

Bo ja sobie kompletnie nie wyobrażam drugiego cudotwórcy który z darmowych zawodników będzie tworzył silną Wisłę zdolną rywalizować w Europie. Nie chcę kolejnej rewolucji i kolejnego zmarnowanego sezonu.

To wszystko ode mnie. 100 % poparcie dla Skorży ode mnie.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując