marcinarsenal napisał(a):

dokładnie!
Co dzieje się w Rosji? Od lat rządzi tam Putin, rządzi państwo!
U nas Drzewiecki wprowadza kuratora, a wielka FIFA głosi, że nie dopuści, by mieszano politykę ze sportem i by państwo wtrącało się do związku... NO LUDZIE PARANOJA!!!
!
|
A bo w Rosji są pieniądze na pewne wydatki, to co będą zawieszać jabłkodajne drzewo? Z nami to co innego,skala mniejsza, ale może nieopatrznie wymiar sprawiedliwości taz zwany, trafić na coś grubszego. A po co to komu. Lepiej dmuchać na zimne. Czystej piłki moi mili nie będzie. Ja sosbiście obstawiam nie kto wygra,tylko jak by to ustawił buk. Powiem Wam,ze calkiem nieźle mi idze

. Jakoś dziwnie pewny byłem,że do połowy w meczu Cluj-CHFC będzie remis. No i BLues grali tak,że w zasadzie nie mieli żadnej sytuacji.
A poniżej trochę do śmiechu i dlaczego nie ujebią Rosjan? Bo musieliby i Niemców itd. Ja tam wierze,ze w piłce wszytko można kupić,łacznie z MŚ. Bo to ,ze mecze podedyńcze się kupuje na tekiej imprezie już nie jest tajemnica. Włochów nie porównujcie,bo tam tylko Juve na jeden sezon spuścili, a i tak Stara ****a wyszła na swoje po powrocie do Serie A. Poza tym kto tam ucierpiał za korupcje poza nimi? Jutro gramy z Kogutami, i teraz wszytko zalazy od tego czy oni chcą się spokojnie utrzymać w lidze czy zaryzyjkują i będa chccieli grać w PUEFA. Jeśli to drugie to mimo ich nieudolności przekręcą nas na różowo. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Moim zdaniem, może poza ligą angielską,gdzie mecze są rzeczywiscie bardzo dobre i trodno tam coś przekręcić, to kaza inna liga jest przekręcana kilka razy w kolejce.
Poniżej szokujący news. Pewnie i temu utną łeb.
Hiszpański wymiar sprawiedliwości bada, czy mecz Zenit - Bayern w Pucharze UEFA (4:0) nie został ustawiony. Na trop afery policja wpadła podsłuchując bossów rosyjskiej mafii. Zatrzymano Giennadija Pietrowa, który w czasie jednej z rozmów mówił, iż "zatroszczył się" o awans Zenita.
Bardzo jesteśmy ciekawi, jak się sprawa rozwinie, bo sugestia jest prosta - nawet Bayern ma swoją cenę i jak trzeba, to zeszmaci się za pieniądze, przegra w dowolnym rozmiarze. Leonid Krystoforow, prawa ręka Pietrowa, miał się przechwalać, że będzie 4:0 dla Zenita.