Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2008, 22:42
marcinarsenal napisał(a):Wyświetl post
dokładnie!

Co dzieje się w Rosji? Od lat rządzi tam Putin, rządzi państwo!
U nas Drzewiecki wprowadza kuratora, a wielka FIFA głosi, że nie dopuści, by mieszano politykę ze sportem i by państwo wtrącało się do związku... NO LUDZIE PARANOJA!!!
!
A bo w Rosji są pieniądze na pewne wydatki, to co będą zawieszać jabłkodajne drzewo? Z nami to co innego,skala mniejsza, ale może nieopatrznie wymiar sprawiedliwości taz zwany, trafić na coś grubszego. A po co to komu. Lepiej dmuchać na zimne. Czystej piłki moi mili nie będzie. Ja sosbiście obstawiam nie kto wygra,tylko jak by to ustawił buk. Powiem Wam,ze calkiem nieźle mi idze. Jakoś dziwnie pewny byłem,że do połowy w meczu Cluj-CHFC będzie remis. No i BLues grali tak,że w zasadzie nie mieli żadnej sytuacji.

A poniżej trochę do śmiechu i dlaczego nie ujebią Rosjan? Bo musieliby i Niemców itd. Ja tam wierze,ze w piłce wszytko można kupić,łacznie z MŚ. Bo to ,ze mecze podedyńcze się kupuje na tekiej imprezie już nie jest tajemnica. Włochów nie porównujcie,bo tam tylko Juve na jeden sezon spuścili, a i tak Stara ****a wyszła na swoje po powrocie do Serie A. Poza tym kto tam ucierpiał za korupcje poza nimi? Jutro gramy z Kogutami, i teraz wszytko zalazy od tego czy oni chcą się spokojnie utrzymać w lidze czy zaryzyjkują i będa chccieli grać w PUEFA. Jeśli to drugie to mimo ich nieudolności przekręcą nas na różowo. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Moim zdaniem, może poza ligą angielską,gdzie mecze są rzeczywiscie bardzo dobre i trodno tam coś przekręcić, to kaza inna liga jest przekręcana kilka razy w kolejce.

Poniżej szokujący news. Pewnie i temu utną łeb.

Hiszpański wymiar sprawiedliwości bada, czy mecz Zenit - Bayern w Pucharze UEFA (4:0) nie został ustawiony. Na trop afery policja wpadła podsłuchując bossów rosyjskiej mafii. Zatrzymano Giennadija Pietrowa, który w czasie jednej z rozmów mówił, iż "zatroszczył się" o awans Zenita.

Bardzo jesteśmy ciekawi, jak się sprawa rozwinie, bo sugestia jest prosta - nawet Bayern ma swoją cenę i jak trzeba, to zeszmaci się za pieniądze, przegra w dowolnym rozmiarze. Leonid Krystoforow, prawa ręka Pietrowa, miał się przechwalać, że będzie 4:0 dla Zenita.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 01.10.2008 o godz. 22:55.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując