Wyświetl pojedynczy post
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2008, 15:59
no dobrze, mialem nic nie pisac na ten temat, ale widze, ze dyskusja kreci sie wokol tego, czy Tottenham powznie czy nie powaznie potraktuje mecz w UEFA. no wiec przytocze tu slowa Anglika z ktorym duzo o footballu gadalismy przy okazji naszej wybray do Londynu w przypadkowo spodkanym pubie. wedlug niego, zaden klub angielski nigdy nie odposci meczu na arenie europejskiej.chodzi o prestiz pilki angielskiej.

oczywiscie sytuacja TT jest wyjakowa, bo moga miec problem na koniec z wyjsciem ze strefy spadkowej. jednak pamietajmy, ze tam jest znacznie wecej meczy w lidze niz u nas i jest jeszcze mnostwo meczy, ktore pozwola wyjsc TT na prosta.

a z UEFA odpadna jak z nami przegraja. a chyba lepiej mecze wygyrwac niz przegrywac, wiec nie liczmy na to, ze nie bedzie im zalezalo na tym meczu. nasza szansa tkwi tylko i wylacznie w tym, ze dotychczas TT jedyne co potwierdzil to to ze jest bez formy.
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując