Wyświetl pojedynczy post
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2008, 12:22
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
-----> no i choćby z tego powodu Uefy NIE ODPUSZCZĄ.

Chyba, że sugerujesz jakiś mega tajny plan Ramosa, polegający na wystawieniu rezerw i "specjalnym daniu dupy" () w Krakowie i wierzysz w wyrozumiałość yid army, która świętuje po skromnej, ale honorowej porażce z "a shitty little Polish team in the middle of nowhere who play in park with shit attendance with a bomb from WW11 under the pitch somewhere" (że posłużę się przytaczanym już cytatem z ichniejszego forum).

I jeszcze jedno - porównując kadry Wisły i TT to o odpuszczanie którychś rozgrywek możnaby było posądzić prędzej nas, niż angoli. Więc jak to jest, Skorża z krucha kadrą nie odpuszcza Uefy, za to Ramos, startujący z pozycji faworyta i z wartościowszą, szerszą kadrą tak?

pompujta dalej!

...a jak pęknie balonik, co całkiem możliwe, to się dopiero zacznie ...
Ja nic nie mówie o odpuszczaniu, tylko nawet w momecnie gdy ktos jakieś rozgrywki traktuje mniej poważnie nie powie tego że ma je gdzieś. To jest profesjonalizm. Ja zresztą dużo bardziej bym chciał gdyby Wisła awansowała po świetnej grze i zwycięstwie nad wybitnie zdeterminowanym TT niż po zwycięstwie gdy tamci odpuszczą. I mam nadzieję ze tak będzie.
Odpowiedz cytując