Wyświetl pojedynczy post
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2008, 11:47
...A ja myślę, że to drużyna na tyle bogata i silna kadrowo, że spokojnie może skoncentrować się na najbliższym meczu z Wisłą bez konieczności spychania na dalszy plan meczu z Hull i odwrotnie. Ci goście potrzebują koniecznie zwycięstwa, meczu na przełamanie i wykorzystają każde najbliższe spotkanie, zeby to uczynić.

Natomiast awans do grupy w Uefa to miała być betka dla trenera, który uchodzi za specjalistę od pucharów i zespołu, który odpadł w ćwierćfinale tych rozgrywek właśnie przez kunszt "specjalisty" Ramosa. To, że nie moze znaleźć wspólnego języka z zawodnikami, to, że nie poszło im jak po maśle - nie znaczy, ze będą nagle redukować cele i podstawowe wymagania.

Oczw wierzę w Wisłę, bo - jak powtarzają gumiory - kto kocha, ten wierzy. No i jest parę przesłanek, które pozwalają optymistycznie popatrzyć w niedaleką przyszłość : nasz forma, ich forma, nasz trener, ich trener. A przede wszystkim to, ze gramy u siebie i że bryty mają na dobrą sprawę 2 dni mniej od nas (mecz w nd i przylot & zakwaterowanie ) na przygotowanie sie do czwartkowej batalii...

...której, jak wszyscy forumowicze, nie mogę się już doczekać = ) w każdym razie, nie wymagam od naszych zwycięstwa, wymagam walki i wiary w zwycięstwo. Tyle.
Ostatnio edytowane przez Bóg Trybun (objawion) : 30.09.2008 o godz. 11:59.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując