Kilka słów z mojej strony.
Miałem okazje jechac z nim do Londynu w jednym autokarze. Chłopak nie ma żadnego pojecia o Wiśle. Opowiada brednie jakich mało. Generalnie nie rozmawiałem z nim bo niby o czym ? Natomiast miałem okazje rozmawiac z pewnymi osobami od których dowiedziałem sie o całej sytuacji zwiazanych z tym długiem. Pomyslałem chłopak nawalił, przeprosił - **** !! Gdy dowiedziałem sie że jest z Lublina odrazu pomyślałem cos jest nie tak !! Teraz widze że jednak miałem racje.
Osoba Dymka pokazuje jak można zostać wyjebanym poprzez internet, forum itd. Naprawde jest wiele osob na tym forum którym można ufac ale trzeba wiedziec komu !! Teraz pewnie ta sama osoba pojawi sie pod innym nickiem ... Wiślak- xxx

czekamy !! Mam nadzieje ze jednak ta sztuka mu sie nie uda (tutaj licze na modów).
Pytanie do Dymka
- Dlaczego nie miałes tak dużo do powiedzenia w autokarze

Na forum jestes juz bardziej rozgadany.
- Dlaczego kłamiesz na każdym kroku

Mówisz ze byłes w Białymstoku ... Jakos nie miałem okazji zobaczyc Cie na naszym sektorze (160 osób z czego wiekszosc znajoma z twarzy). Chyba że sobie cos pomyliłes i machałes tym razem żółto - czerwonym szalikiem

haha Wtedy zwracam honor
Naprawdze chłopak jest śmieszny. Szkoda tylko że coraz wiecej takich osób jest tutaj na forum.