|
Po poprzednim sezonie nie mogłem się doczekać nowego magazynu w tvp. W Tvn często byli stronniczy i mówli za mało o ważnych meczach. Gdy oglądam Szybką piłkę jestem zniesmaczony, poprostu mi nie dobrze jest jak to oglądam. Beznadziejne skróty. Wisła miała kilka kapitalnych akcji i strzałów oni pokazali bramki, Legia grała beznadziejnie a pokazali kilka akcji wogóle nie godnych uwagi. Sktóty są okrojone i opatrzone beznadziejnym komentarzem, a do tego zamiast piłki pokazują jakieś reakcje trenerów, śmiesznego kibica itp. W studio jeszcze gorzej. Prowadzący i goście za dużo mówią nie na temat: jakieś hasełka, przysłowia a nic rzeczowej rozmowy. Jak ciekawie i interesująco mówią Szczęsny i ten z Wyborczej to pseudodziennikarze z Polski i Rzeczypospolitej są żałośni- nie znają się na temacie z ligi widzieli chyba tylko te skróty i mówic dużo nie mówią nic konkretnego. Sędziemu wybierają nie zawsze właściwe kawałki, choć sam pomysł jest jedynym plusem. No i ten karykaturalny konkurs na koniec. Bramki jeszcze da się przeżyć ale kiks to już przesada. Wiecej czasu to zajmuje niż taki skrót meczu Wisełki i rozmowa o nim. Krew zalewa jak prowadząc wstają i idą wygłaszając statystyki. Magazynie Orange Ekstraklasy wróć...
Jeśli ktoś może to bardzo proszę o Cafe Futbol z Polsatu i Magazyn z Canal+, a szczególnie ten drugi.
Z góry stokrotne dzięki
Ostatnio edytowane przez matti123 : 29.09.2008 o godz. 12:37.
|