Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2008, 21:34
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Co w takim razie powiesz o rzemieślniku Brożku czy Boguskim? Ten pierwszy potrafi tylko strzelać, a ten drugi nie umie przyjmować piłki, tak? Nie mówiąc już o takich rzemieślnikach jak Baszczyński, Sobolewski, Cleber czy Głowacki. Mam rację? Według Twoich kryteriów żaden z nich nigdy nie był "dobry". Ano Sobol może był, wszak ma więcej występów w kadrze od Wojtka...
W którym momencie "mózgu" napisałem o Brożku czy Boguskim, że są rzemieślnikami? Wyraziłem tylko swoją opinie o Łobodzińskim, że jest przeciętnym piłkarzem na którym w ostatnim sezonie poznali się w Zagłębiu. I nigdy nie pokazał choćby część tego, czym raczyli nas przez te tłuste lata Pater, Uche, Błaszczykowski czy nawet ten znienawidzony przez Ciebie Kosowski. Więc do czego ma wracać? Skoro nigdy wirtuozem piłkarskim nie był?

O Brożku czy Boguskim złego słowa powiedzieć nie mogę, wielokrotnie dowodzili, że umiejętności mają ponadprzeciętne.

Maćko napisał(a):Wyświetl post
(...) ****a, (...) bić konia (...) obaj będą .....
Lekcje odrobione? Tornister spakowany? To idź już spać, bo jutro znowu czeka Cię gimnazjum.
Ostatnio edytowane przez Lysy : 28.09.2008 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując