Wyświetl pojedynczy post
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2008, 20:21
Macko nie napinaj sie tak. to ze owi zawodnicy (Lobo, Pawelek) sa Wislakami nie znaczy ze nie mozna ich na krytykowac, a jest za co. Lobodzinski zagral jak na niego wczoraj dobrze, ale ogolnie rzecz bioraz zagral przecietnie. slabe dosrodkowania, a jego szykosc jest tragiczna, to chyba jeden z wolniejszych pilkarzy. a "Kasowskiemu" to moze buty nosic.

a co do Pawelka, wczoraj zagral przyzwoicie, co bylo do wylapania wylapal, ale coz z tego jak zaniedlugo wykreci jakiegos babola.

I zeby nie bylo nie jestem fanem Kosy.

a co do reszty, obrona bardzo dobrze, a widok jaka ma radoche Glowa po zdobyciu bramkai jest bezcenna.
Sobol z Mauro przyzwoicie, Mauro tylko za czesto zwalnial akcji, bal sie zagrywac lewa noga, a bylo kilka takich sytuacji ze jakby mial dobra lewa noge to byloby goraco pod bramka arki. Diaz, to mnie zadziwia, mam andzieje ze Skorza odwazy sie na wystawienie go z TT wlasnie na elwej pomocy. Do tego Boguski na prawej i nie jest zle. Jirsak poporostu dobrze, bez rewelacji, ale tez nie bylo tragedii.

Osobna kwestia to Zienczuk, Marek zdecydowanie nie zasluguje na gre. brak mu pewnosci, jego podania zamiast pomagac partnerom, to komplikuje "zycie" do tego wychodze z siebie jak Zienczuk po nie udanym podaniu, ma do kogos pretensje.

to tyle, opanujcie emocje i na napinajcie sie przed komputerem.
Ostatnio edytowane przez kubanczyk : 28.09.2008 o godz. 20:27.
Odpowiedz cytując