Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2008, 16:31
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
****a mać nie mogę tego czytać. "rozwalimy Tottenham", "Tottenham będzie nasz".Zobaczymy jak będziecie pisać jak przegramy.

Mecz meczowi nie równy.Już parę razy czytałem te napinki przed Lechem i cracovią.Mieliśmy ich rozwalić a wiadomo jak się skończyło. Tottenham jest w kryzysie, ale jak zagra na swoim normalnym poziomie, to może być bardzo ciężko.Wystarczy stracony gol i musimy strzelić 2 bramki by doprowadzić do remisu.Tottenham się cofnie, a wszyscy widzieliśmy jakie ma kontry i co zrobili z naszą defensywą przy nie uznanej bramce po wątpliwym spalonym.

Więc skończcie już te napinki, bo jeszcze to się tp wszystko zemści.
Mozesz mi powiedziec na jakim swoim normalnym poziomie ma zagrac Tottenham ? Tym z przed dwoch sezonow, czy moze z lat siedemdziesiatych ? Ja ogladalem niemal wszystkie mecze Spurs w tym sezonie i stwierdzam, ze ich normalny poziom, to ten z dzisiejszego meczu chociazby. A wiec niezbyt przekonywujacy delikatnie mowiac.
A to ze i tak mozna z nimi przegrac, nie trzeba chyba nikomu tlumaczyc, chocby tylko dlatego ze w futbolu nie zawsze wygrywa lepszy i czasem faktycznie mozna miec niebywalego pecha.
Trudno jednak, zeby na forum panowal masowy pesymizm ze wzgledu na to, ze przyjdzie nam zagrac z najslabsza obecnie angielska druzyna przed wlasna publicznoscia .
Torche wiecej wiary we wlasna druzyne, bo jeszcze nam tu jakas kontre dla TT wykraczesz
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 28.09.2008 o godz. 16:57.
Odpowiedz cytując