|
Mecz Wisły pierwsza klasa, najlepszy w sezonie, nie ma co do tego wątpliwości.. Arka praktycznie nie istniała a jedyne zagrożenie to wrzutki w pole karne...
Faktycznie najlepszy na boisku Diaz... Na lewej obronie gra kiepsko, w pomocy zagrał super mecz, asysta, kilka świetnych dograń z boku boiska... On chyba wyjdzie na TTH za Zienia w pierwszym składzie... Takie mam wrażenie....
Marcelo zagrał dobrze, ale chłopak ma problemy z taktyką... Często zapuszczał się w nieswoje rejony boiska i łamał linię obrony... Broń Boże nie czepiam się go, bo widać, że to klasowy obrońca, ale nie sądzę, żeby Skorża wystawił go w czwartek... Cleber i Głowa znają się i rozumieją w ciemno i na nich trener z pewnością postawi.
Łobodziński zagrał naprawdę dobry mecz w pierwszej połowie.. Większość akcji szła wtedy prawą stroną, to z prawej strony były wrzutki z których padły bramki... Kilka razy strzelał, z czego dwa razy naprawdę groźnie... Zawsze pisałem, że on ma potencjał, tylko mam wrażenie, że on na boisku chce grać tak, żeby koledzy i kibice nie mieli do niego pretensji... Tak na alibi... I że najlepiej mu idzie, jak ma kiwnąć więcej niż jednego obrońcę... Swoją drogą, w drugiej połowie dwa razy był faulowany metr od sędziego asystenta i on tego nie widział...
O reszcie pisał nie będę, bo wszyscy, naprawdę wszyscy zagrali bardzo, bardzo dobrze... Polot, fantazja w rozgrywaniu akcji... Było fajnie i dobrze... Widać, że idzie ku lepszemu..
|