Wyświetl pojedynczy post
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2008, 08:48
Bardzo mi sie podobala wczorajsza gra Wisly, lepiej chyba zagrali w tym sezonie tylko z Beitarem. Druzyna skoncentrowana od poczatku tak jak powinna byc zawsze, a czego czesto brakowalo ostatnio. Co mnie szczegolnie cieszy widac ze wszyscy prawie sa w bardzo dobrej dyspozycji fizycznej, dzisiaj bylo tyle przechwytow co chyba w kilku ostatnich meczach razem wzietych. Wislacy byli wyraznie szybsi, czesto wyprzedzali sledzie tak ze nie mogli wymienic paru podan. Agresywnosc Wisly wysoka ale kontrolowana, dokladnie na takim poziomie jaki ma byc. Z taka nasza gra nie mieli prawa nawet pisnac.
Jakby to powiedziele anglicy: "We owned them!"

Indywidualnie to prawie wszyscy zagrali dobrze (tj powyzej sredniej). Wliczajac w to Mauro, ktory ostatnio naprawde gra przyzwoicie. Slabiej jeszcze troche Lobo ale i tak coraz lepiej, choc sil na 90 minut mu ciagle nie starcza. Najslabiej zagral w Wisle Zienczuk,kolejny mecz w ktorym widac ze jest bez formy. Ja go osobiscie nie widze w meczu z Tottenhamem. Jego wejscie wczorajsze niczym pozytywnym sie nie wyroznilo mimo ze mial przewage swiezosci. Niedzielan podobnie jak Zienczuk, moze bym mu dal ocene minimalnie lepsza ale prawda jest taka ze od obu oczekuje o wiele wiecej.

Wczorajszy sledz na kolacje byl wyborny.
DysoN
Odpowiedz cytując