Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2008, 20:41
Znakomity mecz, ktory sprawiil, ze z optymizmem mozna wyczekiwac czwartkowej batalii. Trzeba powiedziec, ze nawet Lobo w pierwszej polowie staral sie jakby go ktos nafaszerowal adrenalina. Nie ma co popadac w zachwyt, bo to nadal byl ten sam pilkarz, ktory nie bardzo wie jak wykanczac akcje, ale w porownaniu z poprzednimi wystepami, przynajmniej nie stal w miejscu i staral sie samemu cos wypracowywac, a to juz cos. Niestety w drugiej polowie zupelnie nie istnial.

Jednak najwieksze wrazenie robi na mnie Diaz. Niedawno w radiu BG Ochalik mowil, ze Junior ma fenomenalny organizm jesli chodzi o regeneracje i kiedy wraca z reprezentacji, to juz w zasadzie po wyjsciu z samolotu nadaje sie z powrotem do gry ! Mysle ze ta wydolnosc doskonale widac na boisku, bo tego chlopaka doslownie wszedzie jest pelno przez pelne 90 minut i mimo niezbyt imponujacych warunkow, podejmuje walke z kazdym rywalem. Szacunek dla niego !

A jesli chodzi o Marcelo, to mysle ze beda z niego ludzie. Widac, ze brakuje mu ogrania i pewnosci, a ze nie jest to doswiadczony zawodnik, trzeba mu bedzie nieco wydluzyc kredyt zaufania. Ale juz teraz widac, ze potencjal w nim drzemie spory. Przy jego wzroscie, raczej nie sposob bedzie z nim wygrac pojedynek glowkowy. Do tego ponoc ma jeszcze lepsza wydolnosc od Diaza, tazkze ja jestem o niego spokojny.
Odpowiedz cytując