dymek_nhs napisał(a):

|
hahahaha skąd możesz wiedzieć ze PES 2009 to odgrzewany kotlet jak nawet jeszcze nie było okazji w to grac bo dema jeszcze nie ma. A po filmikach i screenach to tez wiele się nie da wydedukować bo gra jeszcze w 100% mam taką nadzieje nie jest jeszcze ukończona
|
http://www.youtube.com/watch?v=YQIAHabdP4Q
i wiele innych testów zagranicznych magazynów
w skrocie co oni mowia po niemiecku
Cytat:
"Zaraz na poczatku rozmawiaja o prawach do LM i o tym, ze Konami wykupilo tylko niektore zespoly, tzn. nie ma Bayernu, Bremy i Schalke.
Ligi niemieckiej i hiszpanskiej nie ma. Dalej zagadka dla mnie jest liga wloska , ale mozna sie spodziewac, ze tez jej nie bedzie.
Porównują wyglad pilkarzy z korzyscia dla Fify i niestety jest rowniez mowa o bramkarzach, ktorzy ich zdaniem wcale sie nie zmienili w porownaniu z wersja 2008.
Panowie graja na X-boxie i oceniaja ogolna grafike gry za gorsza od Fify 09 na PC.
Praktycznie zadnych waznych zmian graficznych w porównaniu z zeszłoroczną edycja nie ma.
Wroce jeszcze do tych GK, poniewaz jeden z nich stwierdzil, ze z bramakrzami nie zrobiono kompletnie nic i dalej sa tacy slabi i "glupi" jak w 2008.
Komputer jest ich zdaniem troche lepszy, ale fizyka pilki jest czasem niezrozumiala. Widac to chyba nawet podczas rzutu roznego z ktorego pada gol.
Maja zastrzezenia co do kierowania zawodnikami i ogolnego gameplayu, ktory nijak ma sie do tego co wiedzieli w Fifa 09.
Ogolnie sprawiaja wrazenie niezadowolonych i rozczarwanych nowa pilka Konami."
|
Nie wiem czy grałes w FIFA09 na xbox360 lub ps3, wydaje mi sie ze oceniasz wersje na PC ktora jest totalnym dnem.
FIFA09 NEXTGEN(xbox360, ps3) bije na głowe PES 2009 a szkoda bo duzo czasu spedziłem grajac w PES 4 i 6 a tu taki zonk drugi rok z rzedu...
Dziekuje.
Kurt C. napisał(a):

|
Ponieważ, aby zakończyć tą dyskusję, bo to rzecz gustów i guścikow. To czy dla kogoś, dla kogo przedewszystkim ważna jest, grywalność a co za tym idzie w moim przypadku realistyka i fizyka gry do poziomu maksymalnego, czy nextgenowa Fifa spełni wymagania zagorzałego fana PES'a?
|
zdecydowanie tak, zreszta wielu graczy po 2 niedudanych tytułach przerzuca sie na FIFE NEXTGEN bo ilez mozna czekac na panow z Konami.
Grajac od paru lat w PESa klanowo definitywnie przezucilem sie na FIFE od numeru 08.