Cytat:
hahahaha skąd możesz wiedzieć ze PES 2009 to odgrzewany kotlet jak nawet jeszcze nie było okazji w to grac bo dema jeszcze nie ma. A po filmikach i screenach to tez wiele się nie da wydedukować bo gra jeszcze w 100% mam taką nadzieje nie jest jeszcze ukończona
A FIFA to tak jak już mówiłem wcześniej wiem bo grałem w demo. Grafika zajebista i menu fajne gorzej już z fizyka gry bo to samo co w poprzednich tyle ze transfery uaktualnili i nic poza tym nie zmienione no może ciut lepsze ale to i tak nie jest to co chciałbym widzieć.
Na razie jedyna FIFA jaka mi się podobała to 2002 i 2002 WC. PES Rules.
A zresztą nie ma sensu się kłócić o pierdoły bo są gusta i guściki itd
|
Po kolei pisze ostatni raz bo zaraz będę twórcą napinkowej dyskusji, jaką można znaleźć wszędzie czyli dlaczego A jest lepsze od B (gdzie wg uznania wstawicie Fifę i PES'a.). Dla mnie w tym momencie najlepszą grą piłkarską jest PES 6 z OE Patche'm 4.0, a zaraz 5.0.
Do Kolegi wyżej jesteś pewien że grałeś w FIFE nexgen która jest tylko na PS 3 czy XBOX 360 (niepotrzebne skreślić)? bo w porównaniu do tej na PC to jest jak różnica między Wisłą, a Wisłą Jeziorzany, niby też Wisła tylko poziom trochę inny.
Apropo idealności gier piłkarskich to ja grałem kolejno w Fifę 2000 (piękna gra, jak na te czasy, z tymi licencjami, no w 98 nie miałem okazji grać więc się nie wypowiem

), Euro 2000 (j.w.), Fifę 2002 (Ostatnia Fifa na duży +, coś sobą reprezentowała). Niestety nie miałem okazji grać w PES 3, więc grałem jeszcze w Fifę 2003 (ostatnia z bilansem korzystnym) 2004, Fifę 2005 i wtedy zobaczyłem PES 3 (który był dla mnie ideałem, bez względu na wszystko, brak licencji itp.), i dlatego odkąd mogłem gram w PES'a 6 którego uważam za najbliższe ideału dzieło z gatunku gier piłkarskich.
Ponieważ, aby zakończyć tą dyskusję, bo to rzecz gustów i guścikow. To czy dla kogoś, dla kogo przedewszystkim ważna jest, grywalność a co za tym idzie w moim przypadku realistyka i fizyka gry do poziomu maksymalnego, czy nextgenowa Fifa spełni wymagania zagorzałego fana PES'a?